Въпроси & Отговори

Вашите въпроси и нашите отговори

Можете да изберете от асортимента ни в секция ПРОДУКТИ, добавете желаното количество в кошницата си. Продължете с попълване на данни за доставка във формуляра и изберете начин на плащане. При успешно завършена поръчка ще получите потвърждение на имейла си.
Можете да заплатите своята поръчка чрез банкова карта при завършване на поръчката или в брой при получаване на поръчаните продукти.
Доставката се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт. Цената за доставка зависи от текущата тарифа на куеирската компания. За поръчки над 50,00 лв. на територията на гр. София извършваме доставка на място.
Изчисляването на цената на всеки продукт в сайта е направено на база на средно тегло на опаковката. Крайната цена на вашата поръчка се калкулира в момента на подготовката на продуките за спедиция, отчитайки се точното тегло на опаковката - по теглови етикет. Крайната цена на поръчката ви в сайта е ориентировачна, като се стремим разликата с окончателната сума, която ще заплатите при доставката, да не надвишава 10-15%.